Etsi

Tervetuloa matkoille ja virkistäytymään myös virtuaalisesti

 MatkaCafé on vertaismatkakerho, jossa pääset tutustumaan matkustamiseen niin kotimaassa kuin ulkomaille havainnollisten videoiden, karttojen ja kuvien kautta. Kerho tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen myös erityisryhmille, niin pyörätuolin kuin valkoisen kepin kanssa liikkuville. Kerhotapahtumissa selvitetään havainnollisesti omatoimimatkailuun ja -retkeilyyn liittyviä nettipalveluita ja vieraskielisiä opassivustoja. 

Pääasiassa englannin ja suomenkielisiä sanoja ja termejä voidaan koota sanastoksi vastasen varalle itsenäiseen selviytymiseen niin lentokentällä kuin kohdemaassa. Kerholaiset voivat kokoontua myös virtuaalisesti Facebookissa ja pienryhmissä ja tukea toisiansa niin matkan varaamiseen kuin itse matkustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kerho sopii vauvasta vaariin eli ikärajoitusta ei ole. 

Kaikki ovat tervetulleita paikanpäälle tai virtuaalisesti Zoomin kautta. Ensimmäinen kerho kokoontui Mataran Hillassa 10.3. torstaina klo 13:00 - 15:00. Seuraava samassa paikassa keskiviikkona 25.4.2022 kello 13:00 - 14:30.

 MatkaCafé on nimensä mukaisesti kahvila...kahden tunnin tapahtuman aikana nautitaan niin turkkilaista kahvia kuin JuhlaMokkaa tai kello viiden teetä kulloisen teemaan liittyen. Ensimmäiset virvokkeet tarjoaa Matara ja LiveAvit-työryhmä lontoolaisittain maustettuna. Jatkossa voimme kokoontua myös paikallisten matkailuyritysten tukemana esimerkiksi hotellin tarjoamissa tiloissa tai vaikkapa junamatkalla Helsinkiin. Katso aiheeseen liittyviä kuvia LiveAvitin matkagalleriasta osoitteessa:https://avustajaviesti.kuvat.fi/kuvat/Matkat/

Junamatka

17.6.2022 kello 10:00 - 14:30
Jyväskylä-Tampere-Turku